Nu nalkas måsattackerna – knepet som skyddar dig

Måsar som skyddar sina ungar kan snabbt bli ett problem för dem som bor i närheten, eller bara råkar gå förbi. Men det finns ett enkelt och billigt knep för att hålla dem borta.
– Det här är ett växande problem. Måsarna har flyttat in till stan på ett sätt som inte fanns för bara 50 år sedan, då hade vi i stort sett inga måsar som häckade, säger Anders Wirdheim, pensionerad ornitolog.

Redan kund? Logga in här
usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökLocationclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.