Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

 Bild: JOEL MARKLUND
Bild: JOEL MARKLUND

Nya mardrömsbeskedet för Janne och landslaget

Efter sjukdomarna i landslaget. Här är nya mardrömsbeskedet inför matchen mot Tyskland. Enligt Aftonbladet saknas tre spelare på sista träningen, Pontus Jansson, Filip Helander och Marcus Rohdén.

Isaac Kiese Thelin skadade foten under torsdagens träning då han landade snett efter ett hopp och är osäker på spel mot Tyskland. Något som även trion Marcus Rohdén, Pontus Jansson och Filip Helander nu verkar vara.

LÄS MER: Tre år sedan U21-guldet – så gick det sedan för spelarna

Enligt Aftonbladet saknades trion när landslaget anlände till matcharenan i Sotji för en sista träning inför mötet med Tyskland, troligen sjuka.

Landslaget har varit drabbade av sjukdom tidigare under VM då både Emil Krafth och Victor Nilsson Lindelöf insjuknat och Nilsson Lindelöf missade matchen mot Sydkorea på grund av just sjukdom.

– Jag kan berätta att vi har fyra spelare som inte kunde vara med på träningen, Isaac med sin stukade fot är inte klar för träning. Sen har vi tre spelare som blev lite dåliga i magen igår och vi har lämnat dem hemma då vi inte identifierat exakt vad det var. Vi räknar med att de anländer hit imorgon, säger Janne Andersson och fortsätter.

– Det finns inga indikationer på att de blir sämre och jag hoppas att det fortsätter i den riktningen och att de kommer hit under lördagen.

LÄS MER: Svensson om när ryssarna tvingade honom på flykt från landet

Hur mycket stör det här er?

– Man kan inte bli irriterad på människor som har lite ont i magen och jag har varit med så länge nu ... ibland händer det grejer och då får man hantera det. Jag tycker vi hanterade det på ett jättebra sätt när "Vigge" blev sjuk och nu får vi göra det igen. Folk blir sjuka och mår sämre eller blir skadade. Sen är det klar att jag hade gärna sett att alla varit friska men det är något vi får hantera och förhålla oss till.