13 granar stulna i natt

Polisen stoppade i natt en bil med tre unga julgranstjuvar. Totalt ska de ha kommit över 13 granar – enligt uppgift avsedda för en påskbrasa.

ANNONS

I natt upptäckte en person i Torslanda hur någon stal julgranar från en angränsande tomt. Gärningspersonen lastade in granarna i en bil som, tillsammans med tre flakmopeder, ska ha varit där flera gånger.

Polisen larmas till platsen klockan 01.13. De stoppar den aktuella bilen och finner tre personer som stulit totalt 13 granar.

– Patrullen har förhört personerna på plats och det har framkommit i samband med det, säger polisens presstalesperson Fredrik Svedemyr.

Två av gärningsmännen är i 20-årsåldern, medan den tredje var yngre. Enligt uppgift till polisen var granarna avsedda för en kommande påskbrasa.

Granarna ska vara återlämnade till målsäganden och en anmälan om stöld har upprättats.

ANNONS
usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökLocationclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS