250 bröllopsklänningar stulna

Cirka 250 bröllopsklänningar ska ha stulits under natten från en stor bröllopsbutik i Mölndal. Stölden upptäcktes när ägarens man kom till butiken på lördagsmorgonen.

ANNONS
|

En stor butik på fler hundra kvadratmeter i Åbro industriområde i Mölndal ska under natten ha haft inbrott. Cirka 250 bröllopsklänningar till ett stort värde saknas.

Polisens tekniker kommer att åka till platsen för undersökning.

– Stora delar av sortimentet saknas, men det är för oss i nuläget oklart hur de kommit in i butiken, säger Thomas Fuxborg, polisens presstalesperson.

Har du varit med om att något liknande hänt tidigare?

– Nej, det är nog första gången jag hör talas om det. Att märkesklädesbutiker drabbas händer emellanåt, men just bröllopsklänningar har jag inte hört talas om. Det är ju en ganska liten marknad med få leverantörer så man kan tycka att de skulle vara lätta att identifiera, säger Thomas Fuxborg.

ANNONS

LÄS MER:Fem ikoniska bröllopsklänningar – för miljoner

LÄS MER:Ramona stänger bröllopsbutiken i Göteborg – efter 41 år

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS