Avklädd man skrämde bilister på Tjörnbron

En man stoppade under gårdagen trafiken på Tjörnbron genom att springa runt och slå på bilar. Mannen ska även ha klätt av sig och satt sig ner på marken.

ANNONS

Strax innan klockan 23 på onsdagskvällen larmades polisen till Tjörnbron, där en man stoppade trafiken genom att springa runt och slå på bilar.

– Några arbetare på bron hör av sig och berättar att det springer en överförfriskad man där, som slår på bilar och är allmänt stökig, säger Christer Fuxborg, polisens presstalesperson i region Väst.

Mannen, som är i 35-årsåldern, ska också ha klätt av sig och vid något tillfälle satt sig ner på marken.

– Han tog av sig något plagg på överkroppen. Om han var helt bar vågar jag inte svara på.

Stor och vältränad

Mannens beteende fick personer på plats att låsa in sig i sina bilar, och när polis kom till platsen använde de pepparsprej för att kunna omhänderta honom.

ANNONS

– Han är ju stor och vältränad vilket gör att kollegorna får använda pepparsprej, säger Christer Fuxborg.

Vet ni var han är hemmahörande?

– Nej. Han springer från Tjörnsidan i riktning mot Stenungsund, säger Christer Fuxborg.

Mannen greps och togs till stationen för tillnyktring. Det finns inga uppgifter om att han var drogpåverkad och inte heller någon misstanke om eget bruk.

Ingen bil skadades i någon större omfattning och eftersom händelsen utspelade sig relativt sent uppstod ingen större trafikpåverkan. Ingen av de drabbade bilisterna ville heller göra någon polisanmälan.

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS