Bil körde in i bergvägg – en person till sjukhus

En personbil körde in i en bergvägg på 172:an i höjd med Kavlebromossen under söndagseftermiddagen. Föraren kunde själv ta sig ur bilen efter olyckan men har förts med ambulans till sjukhus.

ANNONS
|

Det var vid 15-tiden som en personbil av okänd anledning körde in i en bergvägg på 172:an i höjd med Kavlebromossen. Både räddningstjänst och ambulans larmades till platsen men det visade sig snart att brandmännens hjälp inte behövdes på platsen.

Föraren hade för egen hand kunnat ta sig ut ur bilen och fick hjälp av ambulanspersonal som snabbt var på plats.

Enligt polis var mannen vaken och talbar vid olycksplatsen och har enligt SOS förts med ambulans till sjukhus.

– En person har lastats vid olycksplatsen och förts till sjukhus, säger William Kokkonen, teamledare på SOS Alarm.

Skadeläget för föraren är ännu okänt.

ANNONS

Enligt Trafikverket påverkades ett av körfälten förbi olycksplatsen under drygt en timmes tid. Klockan 16.00 var olyckan uppklarad och trafiken kunde flyta på som vanligt igen.

Polisen har i samband med olyckan skrivit en anmälan om vårdslöshet i trafik.

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS