Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Bil voltade och landade på taket

Snöovädret som dragit in över regionen har påverkat vägläget sedan tidig söndagsmorgon. Inom loppet av 20 minuter inträffade två olyckor på E45.

Den första olyckan inträffade söder om Frändefors i höjd med Selringen där en personbil körde av vägen. Räddningstjänsten var snabbt på plats och kunde konstatera att inget allvarligt skett. Kort efter skedde ytterligare en olycka på E45. Den här gången vid Skogsbo i Trollhättan.

– Det var samma där, en bil som halkat av vägen och inget allvarligt. Men det är ett jättesvårt väglag, säger Jonas Gustafsson, inre befäl på Närf.

Vid 14.30-tiden voltade en bil och landade på taket på länsväg 166 strax utanför Mellerud i närheten av Lindstorp. Enligt SOS Alarm ska en person ha färdats i bilen och lyckats ta sig ut ur bilen.

Senare kom ytterligare larm om en olycka längs E45 i Mellerud. SOS larmade ut både ambulanser och räddningstjänst.

Polis var dock först på plats och kunde konstatera att det handlade om en olycka som hänt tidigare under dagen, men där bilen ännu inte bärgats bort.

Vid 20-tiden på söndagskvällen sammanfattar Jonas Gustafsson dagen:

– Det har hänt saker hela tiden. Olyckorna har gått i ett. Det har inte varit någon allvarligare olycka. Men väldigt många mindre, säger han.