Cyklist i krock med bil i Ljungskile

På måndagen inträffade en trafikolycka i Ljungskile. En pojke på cykel krockade med en bil. Polis, ambulans och räddningstjänst larmades till platsen och pojken är förd med ambulans till sjukhus.

ANNONS
|

Strax före klockan ett på måndagen larmades ambulans, polis och räddningstjänst till Ljungskile, där en cykel och en bil varit inblandade i en olycka. Enligt räddningstjänst är det en pojke på cykel som ska ha blivit påkörd av en bil.

Olyckan har skett inne i ett villaområde och hastigheten tros inte ha varit hög vid olyckstillfället. Pojken, som är i tioårsåldern, fick följa med ambulansen till sjukhus efter olyckan.

– Personen var vaken och kontaktbar när den fördes med ambulansen, är allt jag kan säga, säger Mien Ömar på SOS Alarm.

Enligt polisen ska den unga pojken ha skadat ett ben i samband med olyckan. Skadeläget är i övrigt oklart.

ANNONS

Polisen har upprättat en anmälan om vårdslöshet i trafik.

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS