Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Cecilia Frisk, publisher och ansvarig utgivare på TTELA. Bild: Stefan Bennhage
Cecilia Frisk, publisher och ansvarig utgivare på TTELA. Bild: Stefan Bennhage

Därför gör riktig journalistik skillnad

Orsaken till att jag utbildade mig till journalist efter att ha jobbat flera år på bank var viljan att göra skillnad.

Orsaken till att jag idag med energi och passion engagerar mig i TTELA:s utveckling och nyhetsarbete är också drivkraften att göra skillnad – tillsammans med proffsiga medarbetare, som verkligen gör skillnad varje dag för alla som lever och verkar i Trollhättan, Vänersborg, Lilla Edet och Mellerud.

Mediehuset TTELA:s tydliga fokus är riktig lokal bevakning, granskning och rapportering – där objektiviteten och trovärdigheten är viktiga hörnpelare. I en tid där falska nyheter och rykten sprids blixtsnabbt står vi med stolthet upp för fri och oberoende bevakning baserad på fakta.

Vi vet att vår journalistik bidrar till ökad kunskap och att fördomarna därmed kan minska.

Vi lägger fokus på och synliggör frågor där vi med stor trovärdighet kan bidra till att göra skillnad i vårt lokalsamhälle, liksom för samhällsutvecklingen och demokratin. Och vi gör detta på ett objektivt och oberoende sätt där båda sidor lyfts fram samt utifrån fakta.

Detta är grunden för TTELA:s lokala kvalitetsjournalistik.

Oavsett om du tittar på ttela.se i mobilen eller på datorn och läser e-tidningen eller papperstidningen kan du vara trygg med att vi ger dig riktig lokal kvalitetsjournalistik – som vi vet gör skillnad! Och som allt fler tittare och läsare uppskattar.

TEST: Hur fördomsfull är du?