Dagens toppnyheter

Nedan följer ett urval från nyhetsdagen torsdagen den 3 december 2020.

ANNONS
|

Medan smittspridningen har minskat i Västra Götalandsregionen så har antalet nya fall av covid-19 både ökat och minskat i TTELA:s område. Vänersborg hade betydligt färre nya fall vecka 48 än veckan innan, medan kurvan i Lilla Edet går fortsatt uppåt. I Trollhättan har ökningen stannat av, men där ser smittskyddet att gym identifierats i smittspårningen

LÄS MER: Covid-fallen ökar – och minskar i TTELA-land

En kvinna hade varit inne och handlat på Dollarstore i Vänersborg. När hon kom ut blev hon brutalt rånad och bestulen på sin bil. Två personer ska ha tagit bilen och kört därifrån. Nu har dom fallit i målet.

ANNONS

LÄS MER: Brutalt bilrån vid Dollarstore – så blev domen

Distansundervisning på gymnasiet återinförs igen från och med måndag. Det meddelade statsminister Stefan Löfven under torsdagens pressträff.

– Självklart känns det tråkigt, och det är ledsna miner i korridorerna efter att beslutet kom, säger Emma Dahlskog rektor på Folkuniversitetets gymnasium i Trollhättan.

LÄS MER: Nytt beslut om distansundervisning

Dagens toppnyheter är ett axplock av nyheterna från dagen som gått. Fler nyheter hittar du på ttela.se.

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS