Dagens toppnyheter

Nedan följer ett urval från nyhetsdagen måndagen den 28 december 2020.

ANNONS
|

Under söndagen startade de första vaccinationerna mot covid-19 i Sverige, men än så länge har ingen i TTELA:s område fått sprutan.

På onsdag ska de första doserna, 100 stycken, anlända till vård- och omsorgsboendet Källstorpsgården i Trollhättans Stad.

LÄS MER: Trollhättan först ut att få coronavaccin

Polisen bekräftade på måndagsmorgonen att en kvinna hittats död på en adress i Trollhättan. Nu utreder man om det är ett brott som ligger bakom personens död, och i så fall om det rör sig om mord alternativt dråp.

– Vi har hållit ett 30-tal förhör. Vi har ingen misstänkt och dödsorsaken är ännu inte fastställd, säger Anette Timm Preinfalk vid polisens avdelning för grova brott.

ANNONS

LÄS MER: Kvinna hittad död – polisen utreder brott

Som 23-åring landade han på Arlanda flygplats, ensam i ett för honom främmande land. Han förstod inte språket och det han ägde rymdes i en resväska. 34 år senare är Said Niklund redo för rollen som Trollhättans stadsdirektör.

LÄS MER: Nye stadsdirektören: "Jag bodde på flyktingförläggning”

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS