Dagens toppnyheter

Nedan följer ett urval från nyhetsdagen lördagen den 2 januari 2021.

ANNONS
|

Drygt två år har passerat sedan en av Trollhättans, och hela Sveriges, största idrottsprofiler gick ur tiden. För TTELA berättar Isac om sin far och minnena han bär med sig av honom.⁠

– Jag har medvetet valt att inte prata med media innan. Jag har valt att inte nämna för alla vem pappa är.⁠

LÄS MER: Isac om sin pappa Frank Andersson

Med 19 år i bagaget på Ica Jätten i Trollhättan är det snart dags för Johanna McDonald att driva sin egna Ica-butik. Den sägs dessutom vara Sveriges äldsta lanthandel.

– Det är en dröm som bockas av på listan, säger hon.

ANNONS

LÄS MER: Hon tar över den gamla lanthandeln

Efter en dramatisk ökning av bildelsstölder i området vädjar polisen till allmänheten att vara uppmärksam. Tjuvarna siktar in sig på en särskilt värdefull del.

– Om inte gärningspersonerna tas på bar gärning så är det svårt för polisen att styrka brott, säger Christer Fuxborg, polisens presstalesperson i region väst.

LÄS MER: Polisen varnar för fräcka bildelsstölder

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS