Dagens toppnyheter

Nedan följer ett urval från nyhetsdagen torsdagen den 7 januari 2021.

ANNONS
|

Under Restad gård breder ett omfattande nät av gångar ut sig. De äldsta byggdes för över hundra år sedan och när sjukhuset var som störst rörde det sig mycket folk i korridorerna. I dag härskar tystnaden i underjorden.

LÄS MER: Följ med ner i tunnlarna under Restad gård

Ännu en gång fortsätter antalet fall av bekräftad covid-19 öka – denna gång i samtliga av TTELA:s kommuner. I en av kommunerna så mycket som fördubblas de nya fallen.

LÄS MER: Stor ökning av covid-19 i samtliga kommuner

Det var många som bar munskydd på tåg och bussar under torsdagsmorgonen, men alla följde inte rekommendationen. Några gratis munskydd finns ännu inte att få i Västtrafiks butiker.

ANNONS

– Det är inte mycket folk på tåget, men är det bestämmelser så är det. Fast mask är förmodligen viktigare i storstäderna, säger en resenär.

LÄS MER: Många munskydd men ingen trängsel

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS