Dagens toppnyheter

Nedan följer ett urval från nyhetsdagen torsdagen 21 januari 2021.

ANNONS
|

En stor räddningsinsats pågick vid Lillesjön i Vänersborgs kommun på torsdagsförmiddagen, där en bil misstänktes ha gått igenom isen. Senare konstaterades att en bil stod på sjöbotten och bärgningsarbete inleddes.

LÄS MER: Dykare hittade stulen bil på botten

Vaccinationen på högskolan är i full gång men flera personer som TTELA har pratat med uttrycker frustration över svårigheten att nå fram till vaccinationsbokningen. ”Jag har ringt 200 gånger bara idag utan att komma fram”, säger en kvinna.

LÄS MER: Vaccinationen på högskolan igång – stort tryck på bokningen

Antalet bekräftade fall av covid-19 minskar i Trollhättan, Vänersborg och Lilla Edet. Men i Mellerud är trenden den motsatta, visar ny statistik från Folkhälsomyndigheten.

ANNONS

LÄS MER: Kommunen som går mot strömmen – här ökar antalet covidsjuka

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS