Dagens toppnyheter

Nedan följer ett urval från nyhetsdagen fredagen den 28 januari 2021.

ANNONS
|

Räddningstjänsten larmades till en brand i en lägenhet på Sylte i Trollhättan på fredagseftermiddagen. En person var kvar i den aktuella lägenheten och fick hämtas ut av rökdykare.

LÄS MER: En till sjukhus efter lägenhetsbrand – fördes ut av rökdykare

Byggandet av Stridsbergsbron är i full gång och under torsdagskvällen hördes bankande och oväsen över stora delar av Trollhättan. Nu ber kommunen om ursäkt.

LÄS MER: Oljud från brobygge lät över hela staden

Under några dagar i november och december åkte två män från Lödöse och Nol runt i stulna bilar och fyrhjulingar och stal både det ena och det andra. På några ställen återvände de flera gånger – samma dag. Nu åtalas männen, som är i 25-årsåldern, misstänkta för flera inbrotts- och bilstölder.

ANNONS

LÄS MER: Mysbyxtjuv återvände till brottsplats flera gånger

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS