Dags för bästa pizzerian att utses

Det finns både en och annan pizzeria i TTELA:s bevakningsområde. Men vilken är egentligen den bästa? Det ska ni läsare få avgöra!

ANNONS
|

Söker du på ordet "pizza" på Google får du 2,3 miljarder resultat, vilket säger något om maträttens popularitet. Årets pizzadag – nyårsdagen – närmar sig med stormsteg, och lagom till dagen ska de bästa pizzeriorna i TTELA:s kommuner utses.

Den stora pizzatävlingen kommer gå till så här. I nomineringsfasen kan vem som helst nominera sin favoritpizzeria, som ligger i någon av kommunerna i TTELA:s bevakningsområde. Nominera gör du genom att kommentera pizzerians namn på tävlingsinlägget på TTELA:s Facebook. Nomineringstiden pågår fram tills måndagen den 30:e december.

Utifrån nomineringarna kommer tre pizzerior i varje kommun väljas ut inför nästa steg av tävlingen. Tävlingen avgörs genom en omröstning som sker på ttela.se.

ANNONS

I slutändan kommer en pizzeria i varje kommun ha valts ut som vinnare. Vinnarna kommer presenteras på ttela.se.

Gå in och nominera din favoritpizzeria här!

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS