Död person hittad i Grästorp

En person har hittats död efter dykningar i Grästorp, skriver polisen på sin hemsida. Det kan inte uteslutas att det är Amela som har varit försvunnen i snart tre veckor.

ANNONS
LocationGrästorp|
|

Se TTELA:s livesändning från platsen:

Under lördagen hittades en person död i Grästorp. Anträffandet gjordes i samband med dykningar i Forshall då man sökt efter Amela, som varit försvunnen sedan 14 februari.

– På förmiddagen hade man en sökinsats efter den försvunna kvinnan. Det är sjöpolisen som varit på plats och lett ärendet, säger polisens presstalesperson Anna Göransson.

Kroppen har ännu inte identifierats, men polisen uppger dock att det inte går att utesluta att det är Amela. Enligt polisen har man underrättat hennes anhöriga om att en kropp har hittats.

– Det är för tidigt att säga någonting mer om det. Polisen kommer nu undersöka kroppen för att slå fast identiteten och för att fastställa dödsorsaken. Det kommer ske skyndsamt men kommer nog vara klart först inom ett par dagar, säger Anna Göransson.

ANNONS

Platsen är avspärrad för en kriminalteknisk undersökning som väntas ske under lördagseftermiddagen.

En Uddevallabo sitter häktad på sannolika skäl misstänkt för människorov på den försvunna kvinnan. På fredagen omhäktades han vid Skaraborgs tingsrätt och kommer sitta häktad fram till 18 mars.

LÄS MER:Misstänkt för Amelas försvinnande omhäktad

ANNONS