E45 avstängd efter krock

Två personbilar har kolliderat på E45 i södergående riktning i höjd med Angeredsbron. En timme efter första olyckan kom ytterligare ett larm om en trafikolycka på E45.

ANNONS
|

Det första larmet kom vid 12.17 på lördagen och räddningstjänsten meddelade vid halv ett att man stänger av båda södergående körfält.

– Det blir helt avstängt i minst 20 minuter, säger Joakim Hallin, larm- och ledningsoperatör vid räddningstjänsten i Storgöteborg.

Det finns inga uppgifter om att någon ska ha skadats allvarligt i samband med olyckan.

– Ambulansen har varit framme på platsen men ingen har behövt åka med, säger Jessica Avenius, teamledare på SOS-alarm.

Vid 13.20 larmades räddningstjänsten om ännu en krock på E45 i södergående riktning mellan två personbilar. Det ska röra sig om en påkörning i den kö som bildats efter den tidigare trafikolyckan.

ANNONS

Enligt SOS-alarm har en person förts till sjukhus efter krocken.

Vid 14.35 meddelade Trafikverket att båda körfält öppnats igen men att det kan fortfarande kan förekomma köer ett tag till.

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS