Män stoppade med misstänkt stöldgods.
Män stoppade med misstänkt stöldgods. Bild: Filip Landqvist

Efter misstänkt stöld – polisen söker ägare till eltandborstar och plattänger

Tre män i 40 års åldern blev under lördagseftermiddagen stoppade av polisen i sin bil utanför Strömstad. I bilen fanns misstänkt stöldgods i form av bland annat eltandborstar och hudvårdsprodukter.

ANNONS
|

De tre männen är kända av polisen sedan tidigare.

Polisen hittade misstänkt elektroniskt stöldgods i form av ett flertal eltandborstkit och plattänger. I bilen fanns det även skönhetsprodukter av typen hårsprej, hudlotion och tandvårdsprodukter.

– Det rör sig om ett tiotal eltandborstar med tillbehör, säger Per Sillén, jourhavande förundersökningsledare i Uddevalla.

De tre männen greps och fick åka till arresten i Trollhättan, då det inte fanns plats i Uddevalla. De är nu misstänkta för stöld.

På söndagsmorgonen konstaterade jourhavande förundersökningsledare att man fortfarande inte kunnat härleda varifrån godset kom.

– Det kan vara från Norge eller Sverige vi vet inte. Så är det någon som har blivit av med detta eller känner till någon som blivit av med det får man gärna höra av sig till polisen, säger jourhavande förundersökningsledare Lars Ström.

ANNONS

Jourhavande förundersökningsledare i Fyrbodal berättar under söndagseftermiddagen att männen fortfarande är gripna.

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS