En till sjukhus efter tvåbilskrock i Grebbestad

Två bilar krockade på fredagseftermiddagen vid Greby i Grebbestad. Vägen stängdes av helt i båda riktningar, enligt räddningstjänsten. En person fördes till sjukhus i ambulans.

ANNONS
|

Vid klockan 14.13 på fredagseftermiddagen larmades räddningstjänsten till en trafikolycka på väg 163 vid Greby i Grebbestad och ryckte ut med två enheter. Även polis och ambulans larmades till platsen.

– Det är två personbilar som har krockat och vägen är helt avstängd, uppgav Fredrik Johansson, larm- och ledningsoperatör vid räddningstjänsten.

Enligt SOS Alarm färdades sammanlagt fyra personer i de aktuella bilarna. En av dem fick föras till sjukhus i ambulans med oklart skadeläge.

– Det ska vara en kollision bakifrån och man inväntar på polis för bärgning, berättade Ola Nilsson, teamledare på SOS Alarm.

Vid halv fyra-tiden på eftermiddagen hade räddningstjänsten lämnat olycksplatsen.

ANNONS

Då hade trafiken också släppts på igen, men vissa följdköer är att räkna med under bärgningsarbetet med den påkörda bilen.

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS