Ladda ned TTELA:s app och få pushnotiser för att uppdateras om senaste nytt.
Ladda ned TTELA:s app och få pushnotiser för att uppdateras om senaste nytt. Bild: Andreas Olsson

Enkel guide: Så får du TTELA:s pushnotiser

För att inte missa senaste nytt kan du få notiser direkt i telefonen eller surfplattan. Här är en guide för hur du får tillgång till notiserna i TTELA:s app.

ANNONS

För att få TTELA:s nyhetsnotiser gör du så här:

1. Ladda ner TTELA:s app från App store (om du har en iPhone eller iPad) eller Google play (om du har en telefon eller surfplatta med Android som operativsystem.)

2. Öppna appen och på frågan som dyker upp om den får skicka notiser - klicka ”tillåt”.

3. Du kan även gå in i Inställningar på telefonen och välja att tillåta notiser/aviseringar. Bilden visar hur det ser ut om du har en iPhone.

4. Tryck på ”Följer”-knappen i skärmens nederkant i appen (med en stjärna som symbol) och sedan på kugghjulet längst upp till höger på skärmen. Där kan du välja vilka ämnen du vill få notiser om.

ANNONS

5. Du kan välja att följa hur många ämnen du vill, eller bara de du är intresserad av. Du kan när som helst gå in och ändra vilka notiser du vill få.

6. Klart!

usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökLocationclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS