Publisher Cecilia Frisk och nyhetschef Johannes Nilsson.
Publisher Cecilia Frisk och nyhetschef Johannes Nilsson. Bild: Stefan Bennhage

Erbjudande på TTELA - få tillgång till unikt material

Den lokala journalistiken är kanske viktigare än någonsin. Och just nu kan du teckna en prenumeration på ttela.se och få tillgång till allt material för 49 kronor för två månader.

ANNONS
|

Under våren har TTELA särskilt fokus på coronaviruset och hur pandemin påverkar oss lokalt. De senaste veckorna har våra läsare kunnat ta del av vittnesmålen inifrån sjukvården och äldreomsorgen. Som intensivvårdssjuksköterskan som berättar om personal som gråter och patienter som kämpar för sina liv.

Och om anhörigas berättelser. Som Carina som berättar om ovissheten efter hennes pappas död efter att coronatestet glömts. I en unik kartläggning kan också TTELA berätta om vilka äldreboenden som drabbats av corona.

I en kris är saklig information förstås viktigare än någonsin. TTELA har under våren sett att intresset för den lokala journalistiken har ökat.

ANNONS

– Intresset för vår journalistik har under coronavirusets framfart varit större än någonsin. Då behövs en nyhetsbevakning som både berättar och berör. Hos oss hittar läsarna både skildringarna av människorna som drabbas i krisen, men också de senaste uppdateringarna kring såväl smittospridningen i samhället och effekten som det ger på näringslivet, bland mycket annat, säger Johannes Nilsson som är nyhetschef på TTELA.

– Vi publicerar lokal journalistik som inte någon annan gör i vårt område. Det är saklig och oberoende journalistik som är viktig för att man själv ska kunna bilda sin egna uppfattning, säger publisher Cecilia Frisk.

Just nu erbjuds nya prenumeranter möjligheten att teckna prenumeration för 49 kronor för två månader.

– Det är ett mycket prisvärt erbjudande med tanke på allt det material som går att få tillgång till om allt ifrån hur coronasmittan spridit sig i vårt område till lokala sportsändningar, säger Cecilia Frisk.

På ttela.se finns direktsändningar från lokala U19-matcher och konserter - som spelningen från Backstage i Trollhättan. Dessutom fortsätter TTELA bevaka andra nyhetshändelser i Lilla Edet, Mellerud, Trollhättan och Vänersborg utöver coronabevakningen.

Som prenumerant har du tillgång till allt innehåll på ttela.se. Klicka här för att ta del av erbjudandet!

ANNONS
comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS