Försvunne 82-åringen har hittats död

Den 82-årige man som varit försvunnen sedan tisdagseftermiddagen har hittats död. Det bekräftar polisen under fredagskvällen. Anhöriga är underrättade.

ANNONS
|

Mannen hittades utomhus av en privatperson under eftermiddagen i utkanten av ett sökområde i Stenungsund och platsen spärrades tillfälligt av för teknisk undersökning. Enligt polis finns det i nuläget ingen misstanke om brott.

– Vi misstänker inget brott men har spärrat av platsen för teknisk undersökning, säger Peter Adlersson, polisens presstalesperson i region Väst.

Mannen anmäldes försvunnen tidigare i veckan under tisdagseftermiddagen vilket genererade en stor sökinsats under onsdagen där både polis, Kustbevakningen och Sjöpolisen deltog, även frivillighetsorganisationen Missing People har hjälpt till i insatsen.

Sökandet efter mannen har pågått under flera dagar via både land och vatten och under fredagen påträffades mannen avliden.

ANNONS

Anhöriga är underrättade.

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS