Fight om maten! är dagens #ttelaläsarbild

En lågflygande dogfight om brödet bland talgoxarna på Hanne-Hunneberg. Den här fina bilden har Anna-Karin Lindell @annakarinlindell tagit och den är dagens #ttelaläsarbild.

ANNONS

Varje vardag utser TTELA:s jury en av alla bilder som taggats #ttelaläsarbild på Instagram. Dagens #ttelaläsarbild publiceras varje vardag på TTELA:s Instagram och på ttela.se. ⁠⁠⁠I lördagens papperstidning publiceras alla veckans bilder.⁠

Över 9500 bilder har nu taggats #ttelaläsarbild, så härligt!

Tack för alla taggade bilder och ett extra tack till @annakarinlindell, för dagens foto. ⁠⁠Gå in och titta på alla bilder på Instagram, och fortsätt gärna att tagga.

usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökLocationclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS