Flerbilskrock på riksväg 44 – en till sjukhus

Två bilar kolliderade under tisdagseftermiddagen på riksväg 44 i höjd med Hästhagen på tisdagseftermiddagen. Vägen var under en period avstängd för trafik och en person fick föras till sjukhus.

ANNONS
|

Larmet om en trafikolycka kom in till SOS Alarm vid 16.30-tiden. Två bilar hade kolliderat på riksväg 44 i höjd med Hästhagen i Uddevalla.

– De står mitt på vägen, säger Patrik Svensson, teamledare på SOS Alarm.

Räddningstjänsten och två ambulanser larmades till platsen och olyckan hade inträffatt i riktning mot Vänersborg. Vägen fick stängas av helt i östlig riktning.

– Det är två bilar som gått ihop där och totalt tre personer inblandade, säger Johan Ytterberg, inre befäl på räddningstjänsten.

Vid 17.15 meddelade SOS att en person hade förts från platsen med ambulans. Strax efter lämnade räddningstjänsten olycksplatsen och vägen öppnades återigen för trafik..

ANNONS
comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS