Forskaren om riskerna med frivilligsökningar

Tusentals frivilliga engagerade sig i sökandet efter Wilma Andersson i och omkring Uddevalla. Vissa åkte hela vägen från Kalmar och Linköping. Men stora insatser behöver inte alltid vara de bästa – därför krävs kunskap, anser forskaren Rebecca Stenberg.
– Många vill göra en bra insats men det finns andra motiv också och det kan bli extra störande för ett samhälle som är traumatiserat, säger hon.

Redan kund? Logga in här
usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökLocationclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.