Försvarets Black hawk-helikopter sätts in – ska hjälpa coronapatienter

För att avlasta sjukhus med många coronapatienter kommer tre av Försvarsmaktens helikoptrar nu att flytta covid-19-patienter mellan sjukhusen. En av militärhelikoptrarna bemannas med personal från Västra Götalandsregionen.
– Det är en dörr-till-dörr-funktion där ambitionen är att avlasta våra kollegor på sjukhusen så mycket det går, säger helikopterläkaren Gabriel Skallsjö.

Redan kund? Logga in här
usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökLocationclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.