Friska tankar om nya satsningar och livesändningar

Idag kommer du som TTELA-läsare upptäcka vissa skillnader i hur vi presenterar våra nyheter. Vi har tillsammans med våra syskontidningar förbättrat vår layout både på sajten och i pappret.

ANNONS

Tanken är att morgontidningskänslan som är så tydlig i papperstidningen ska genomsyra alla våra kanaler. Vi höjer därmed kvaliteten på vår form med ny design, som ännu tydligare ska spegla vårt kvalitativa innehåll.

Men oavsett typsnitt, färger och nya former är ju ändå innehållet det allra viktigaste. Att vi ger dig som tittare och läsare ett relevant och överraskande innehåll som engagerar dig är vår viktigaste uppgift.

Nyrekryterar webbreportrar

Som jag har berättat tidigare och stolt berättar igen satsar vi på TTELA stort på unik, lokal kvalitetsjournalistik. Vi har det senaste året anställt fem journalister och därmed förstärkt redaktionerna både i Vänersborg och Trollhättan. Vi fortsätter att ha egna redaktörer för både Lilla Edet och Mellerud, som också stöttas av övriga redaktionen i bevakningen från dessa kommuner. Vi satsar nu vidare genom att rekrytera nya webbreportrar med tv-kompetens, som ska bidra till ännu fler lokala nyheter och livesändningar.

ANNONS

När kommunalrådet Marie Dahlin nyligen avgick livesände vi från kommunhuset i Vänersborg och en kommentar från vår politiska ledarskribent låg snabbt ute på ttela.se – med åsikter att gilla eller ogilla.

Och när FC Trollhättan spelade den avgörande kvalmatchen borta mot Karlskrona livesände vårt team matchen och rapporterade om glädjescenerna när Trollhättelaget gick upp i division ett. Den direktsända matchen engagerade en rekordpublik på ttela.se, liksom våra inslag på sajten efteråt.

Ännu mer lokalt innehåll

Vårt tydliga fokus är riktig lokal bevakning, rapportering och granskning - där objektiviteten och trovärdigheten är två viktiga hörnpelare. I en tid där falska nyheter och rykten sprids blixtsnabbt står vi med stolthet upp för fri och oberoende bevakning baserad på fakta.

Vi vill nu ge dig som prenumerant och läsare ännu mer lokalt, unikt innehåll, som ingen annan ger i våra bevakningsområden – oavsett var, hur och när du tittar på eller läser oss.

Och det är just därför som vi satsar så stort på nyheter med närvärde.

Fler tips

Vi vill gärna ha fler tips på vad vi ska bevaka och granska. Vem vill du att vi ska intervjua? Har din granne gjort något positivt som vi ska berätta om för fler? Har det hänt något på ditt jobb som vi ska granska? Tipsa oss på tipsa@ttela.se

ANNONS

Vi vill också veta vad du tycker i olika frågor. Mejla dina åsikter till insandare@ttela.se eller använd formuläret på ttela.se!

ANNONS