Glassbil körde i diket

En glassbil har kört i diket på väg 171 nära Nordens Ark i Sotenäs. Räddningstjänst, ambulans och polis larmades till olyckan.

ANNONS
|

Vid 08-tiden på fredagsmorgonen körde en glassbil i diket på väg 171 i närheten av Nordens Ark, i riktning mot Kungshamn.

Tre enheter från räddningstjänsten, en ambulans och polis larmades till platsen. Det finns inga uppgifter om personskador, enligt polisen.

– Lastbilen står i diket på alla fyra hjul, säger Lydia Bradaric vid räddningstjänsten.

Räddningstjänsten fick hjälpa till att samla upp bråte som hamnat på vägen och hjälpte även till att leda om trafiken under tiden.

– Det hade åkt ut en del last, så vi hjälpte till att lasta om, säger Johan Eklund, larm- och ledningsoperatör vid räddningstjänsten.

Vid halv tio tiden kunde räddningstjänsten lämna platsen.

ANNONS
comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS