Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Här kan du få hjälp och stöd

Organisationerna nedan jobbar med att hjälpa personer som befinner sig i prostitution.

Ring 112 om du är i fara och det är akut.

Inte din hora är ett nätverk för och av personer med erfarenhet av kommersiell sexuell exploatering. De arbetar stödjande, informerande och opinionsbildande.

Mikamottagningen Göteborg vänder sig till dem som har eller har haft sex mot ersättning, skadar sig med sex och/eller varit utsatta för människohandel för sexuella ändamål. Erbjuder samtal, stöd och praktisk hjälp oavsett ålder, kön och sexuell identitet. Kontakten är kostnadsfri och du kan välja att vara anonym.

Kvinnojouren Duvan arbetar med att stödja kvinnor och barn som utsatts för misshandel, kränkningar, hot, hedersrelaterat våld och trafficking. Nås på telefon 0520-398 70.

Tjejjourerna är ideella föreningar som jobbar gratis med att stötta och stärka unga tjejer. Alla som identifierar sig som tjej kan kontakta en tjejjour för stöd eller pepp. Här finns en särskilt sajt för sex som självskadebeteende.

Umo.se är en webbplats om sex, hälsa och relationer för alla som är mellan 13 och 25 år. Här finns en lista över olika organisationer och myndigheter som kan ge stöd kring frågor om sex.

Talita hjälper kvinnor ut ur prostitution, pornografi och människohandel för sexuella ändamål och in i ett fungerande liv.

Socialjouren Fyrbodal (Mellerud, Trollhättan, Vänersborg): 0522-69 74 44.

Socialjouren Lilla Edet: 031-365 87 00.

Polisen – gå till ditt lokala poliskontor eller ring 114 14.