Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Hotellstäderska hittade död man mellan madrasser

När en städerska skulle bädda en säng på ett hotell i Mölndal hittades en död man mellan madrasserna, enligt uppgifter till Aftonbladet. Polisen har nu inlett en förundersökning om mord.

Det var i helgen som en hotellstäderska larmade polisen efter att personen hittat en död man i ett av hotellrummen, vilket Mölndals-Posten var först att rapportera om. Den avlidne mannen ska ha legat mellan två madrasser, enligt uppgifter till Aftonbladet.

Nu utreder polisen dödsfallet som mord.

– Vid oklarheter inleder vi alltid en sådan undersökning, säger Christer Fuxborg, presstalesperson i region väst.

Uppgifter: Bråk under natten

Den avlidne mannen, som är i 30-årsåldern, ska ha hittats på sitt hotellrum utan tecken på yttre våld. Enligt uppgifter till Aftonbladet ska det enligt hotellet ha hörts ljud från rummet under natten som tyder på att det varit bråk. Men polisen har inte velat kommentera uppgifterna.

Samtidigt har polisen uppgett för Mölndals-Posten att man tittat genom övervakningsbilder utan att något misstänkt synts till vid mannens rum.

Nu hoppas polisen på att obduktionen ska kunna ge svar på vad som orsakat mannens död.

– Inget tyder just nu på ett brott, men eftersom det är ganska onaturligt att en person i den åldern avlider på det sättet på har vi inlett en förundersökning om mord alternativt dråp, säger Thomas Fuxborg till Aftonbladet.