Hundratusentals hushåll drabbades av driftstörningar hos Com hem

400 000 hushåll påverkades av driftstörningar hos Com hem på tisdagsmorgonen. Tekniker felsökte under morgonen och strax innan nio var problemet avhjälpt.

ANNONS
|

Från sextiden på tisdagsmorgonen hade Com hem omfattande driftstörningar. Omkring 400 000 hushåll påverkades.

– Hushåll med Com hem har haft problem med tv-tjänsterna sedan sextiden i morse. Vi har tekniker på plats som felsöker, säger Fredrik Hallstam, presskommunikatör på Com hem.

Problemet var spritt över hela landet och Com hem kunde därför inte säga hur många i Västsverige som påverkades. Enbart tv-tjänster för Com hems kunder påverkades.

– Vi har hållit på och felsökt i ungefär en timme och vi hoppas att vi så snart som möjligt har löst problemet, eller att vi åtminstone har en tid för när det kan vara löst, säger Hallstam.

ANNONS

Vid 08.50 var problemet åtgärdat. Det var ett centralt tekniskt fel som låg bakom driftstörningen.

– Det är åtgärdat och vi har säkerställt att det inte händer igen, säger Fredrik Hallstam.

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS