Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt TTELA
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut

Inget mord i Långevik

En man hittades död i Lysekil på fredagsförmiddagen. Polisen misstänker inte något brott. Den döde påträffades vid Långeviks badplats dit ambulans och polis larmades på fredagsförmiddagen.

Polisens larmades vid 09.26 i morse. Mannen hittades död av en förbipasserande invid en stig vid Långeviks badstrand på norra sidan av Lysekil. Ambulanspersonalen kunde bara konstatera att personen var död.

Polisen inledde en förundersökning om mord. Ett stort område runt platsen spärrades av för teknisk undersökning. Tekniker från Skövdepolisen kallades in då de tekniker som finns i Göteborg var upptagna med andra uppgifter.

Först uppgavs att mannen var i 20-årsåldern. Senare konstaterades, uppger tidningen Bohusläningen, att mannen snarare var i 40-årsåldern.

– Jag vet inte hur gammal han är. Jag har hört båda uppgifterna men mannen är inte identifierad och jag kan inte gissa, sade polisens presstalesman Thomas Fuxborg.

Thomas Fuxborg ville inte gå närmare in på vad som gjorde att polisen misstänkte att mannen utsatts för brott. Omständigheterna kring mannens död var oklara och mannen ska, enligt vad Sten-Rune Timmersjö på länskriminalpolisen i Trollhättan uppger för Bohusläningen, ha legat ute en tid.

Vid 17-tiden på fredagen meddelade polisen att teknikerna lämnat platsen och att det i nuläget inte finns någon misstanke om brott. Mannen var vid den tiden fortfarande oidentifierad.