Jelenas adopterade hundvalp dog efter bara två dagar i Sverige

Jelena och Jennifer adopterade var sin gatuhundvalp från en hjälporganisation via sociala medier. Fem dagar senare var båda valparna döda. Antalet hundadoptioner har ökat lavinartat. Myndigheter och veterinärer varnar för riskerna med att adoptera hundar från utlandet.
– Vi försöker sprida information och folk tycker det låter vettigt tills de ser en söt valp, säger djurskyddsinspektören Sonia Ögren Kull.

Redan kund? Logga in här
usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökLocationclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.