Kort påhälsning av vintern

På måndagskvällen hälsade vintern oväntat på i TTELA:s område. Flera minusgrader samt snöfall kom och kan på tisdagsmorgonen komma att ställa till det för resenärer.

ANNONS
|

– Det kommer att komma ytterligare snö under tisdag, men det kommer att vara max någon centimeter, säger Kristian Silver, jourhavande meteorolog på SMHI.

Snöfallet kombinerat med minusgrader under natten kan innebära en halkig tisdagsmorgon för bilister.

Även under onsdagsmorgonen kommer temperaturerna att ligga på minus, men den snö som kom under tisdagen kommer troligtvis vara borta redan innan dess.

– Det blir en tillfällig påhälsning av vintern, för kollar vi på torsdag så blir det milt igen med över fem plusgrader som det ser ut som. Så snön kommer nödvändigtvis inte vara borta på onsdagsmorgonen, men halkrisken kommer att vara det, säger Kristian Silver.

ANNONS
comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS