Långa köer – två till sjukhus efter krock på E45

Det blev långa köer i södergående riktning på E45 vid Surte efter en krock med fyra bilar involverade på torsdagen. Två personer fördes med ambulans till sjukhus.

ANNONS
|

Larmet om olyckan kom 07.52 på torsdagsmorgonen. Räddningstjänst, polis och ambulans skickades till platsen, vid avfarten Surte södra i södergående riktning på E45.

– Det är fyra bilar involverade i en krock. Vägen är helt avstängd och vi sanerar vägbanan, säger Bosse Florell, larm- och ledningsoperatör vid räddningstjänsten i Storgöteborg.

Två personer fick föras till sjukhus med ambulans, enligt SOS Alarm, det är oklart hur svårt skadade de är.

Vid 09.30 var räddningsinsatsen avslutad och trafiken kunde släppas på igen. Enligt Trafikverket behövde minst en av de inblandade bilarna bärgas från platsen.

Polisen har skrivit en anmälan om vårdslöshet i trafik.

ANNONS
comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS