Magnolia vid stadskyrkan är årets vårbild

Segraren i TTELA:s vårbildstävling är korad. Ingemar Dahl från Trollhättan har fångat en ståtlig bild på ett blommande magnoliaträd vid stadskyrkan i Trollhättan.

ANNONS
|

Hundratals med bilder har taggats på instagram under #ttelavår. Bland dessa finns en mängd vackra körsbärsträd, påskliljor och vitsippor i full blom. Dessutom ett och annat djur.

Vinnaren i tävlingen blev dock ett vitt magnoliaträd vid Stadskyrkan i Trollhättan. Förevigad av Ingemar Dahl, @engodahl.

– Vad roligt! Vilken överraskning! Jag blir hedrad och glad, säger han när TTELA meddelar att han blir den lyckliga vinnaren.

Hans fotointresse har varit med ett tag och han har tidigare fått in en och annan #ttelaläsarbild i tidningen.

– Det är en hobby jag har för att koppla av. Vissa går ut med hunden, men jag går ut med kameran istället, säger han och skrattar.

ANNONS

Fyra trisslotter skickar vi till Ingemar Dahl. Grattis!

Gå gärna in på #ttelavår på instagram och se alla andra vackra vårbilder som taggats och fortsätt gärna att tagga dina bilder.

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS