Man förd till sjukhus efter misshandel – två personer gripna

Två män har gripits under natten misstänkta för grov misshandel i Stenungsund. En man fördes med ambulans till sjukhus. Skadeläget är ännu okänt.

ANNONS
|

Polis larmas vid 01.30- tiden, natten mot söndag, till en krog vid Västra Hamngatan i Stenungsund där en person blivit misshandlad.

Händelsen inträffade på en parkeringsplats utanför krogen där en person blivit utsatt för bland annat sparkar från två män.

Gärningsmännen ska enligt vittnesuppgifter sedan lämnat platsen i en en bil. När polis anländer och träffar på den skadade samt vittne, kan uppgifter lämnas på de misstänkta gärningsmännen.

Den skadade avförs i ambulans till Kungälvs sjukhus och en förundersökning inleds med rubricering grov misshandel.

Polisen får fram uppgifter på minst två av gärningsmännen som leder till att man söker dem i en lägenhet. I samband med husrannsakan grips båda misstänkta för grov misshandel.

ANNONS

Ytterligare personer i lägenheten hörs på plats och det är ännu oklart om det var fler inblandade i misshandeln.

– Vi väntar på att kunna höra den skadade personen för att kunna utreda om fler personer kan ha varit inblandade, säger Stefan Gustafsson, polisens presstalesperson i region Väst.

Tillståndet för den skadade personen är för närvarande inte känt.

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS