Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Man rånad av sju män i Uddevalla

En man har under måndagskvällen uppgett för polisen att han rånats och misshandlats av sju yngre män. Händelsen ska ha inträffat kring Hovhult vid 20-tiden.

Enligt anmälaren ska en av gärningsmännen visat ett pistolliknande föremål men inget skott har avlossats. Anmälaren uppger också för polisen att han blivit nedslagen, sparkad på och utsatt för strypgrepp. Samtidigt ska han ha blivit hotad till livet.

Gärningsmännen som beskrivs ska vara i cirka 18-årsåldern och ska ha haft uppdragna luvor och svarta kläder. I samband med händelsen har mannen blivit av med plånbok och en ryggsäck som sedan återfanns en bit från platsen.

– Det beskrivs i nuläget som ett väpnat rån, säger Stefan Gustafsson, presstalesperson vid polisen och fortsätter:

– Vi har fått en beskrivning av händelsen av offret och vi söker nu av området med ett antal patruller och även hundpatrull har tillkallats.

Enligt polisen ska anmälaren inte vara i behov av ambulans och uppges ha lindriga skador.

Strax innan 21 avbröt polisen insatsen på platsen.

– Man ser inga möjligheter till framgång där nu. Det får man avgöra på platsen om man har gjort de möjliga sökningar man kan. Det innebär inte att man inte har fått information man kan gå vidare med men i nuläget är ingen gripen, säger Stefan Gustafsson.