Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Polisbil, blåljus.
Polis larmades till Erik Dahlbergsgatan på måndagsmorgonen, där en man blivit misshandlad av en annan. Bild: Erik Zienau

Man till sjukhus efter slagsmål i Uddevalla

Ett slagsmål mellan två män uppstod i de centrala delarna av Uddevalla under måndagsmorgonen. En av männen kördes till sjukhus efter händelsen som rubriceras som grov misshandel.

Vid halv åtta på måndagsmorgonen larmas polis till Erik Dahlbersgatan i Uddevalla där två män hamnat i bråk, rapporterar polisen. Det var ett vittne som såg händelse som kontaktade polisen som skedde ute på öppen gata.

När polis kom till platsen hade den ena mannen redan lämnat platsen i bil medan den andre, som hade blivit slagen, hade tagit sig till en fastighet i närheten. Även ambulans larmades till platsen och mannen kördes till sjukhus för översyn.

De båda männen, som enligt polis ska vara i 35–40-årsåldern, är bekanta sedan tidigare men vad som föranlett bråket vill polisen inte gå in på i nuläget.

Ingen person är gripen i nuläget, men polisen har uppgifter på vem gärningsmannen kan vara. Händelsen rubriceras i nuläget som grov misshandel.