Man trängde sig in i bostad – misshandlade två personer

En man i Bengtsfors har gripits misstänkt för misshandel och skadegörelse. Mannen ska ha trängt sig in i en bostad, och därefter misshandlat lägenhetsinnehavaren och åtminstone en till person.

ANNONS
LocationBengtsfors||

Larmet om misshandel nådde polisen runt 23.10 under måndagskvällen. Enligt Morten Gunneng, vakthavande befäl vid polisens region Väst, ska den misstänkta gärningsmannen ha ”agerat irrationellt.” Det är inte heller känt om offren har någon koppling till gärningsmannen.

– Motivbilden är ytterst oklar i nuläget. Mannen är inte heller känd av oss sedan tidigare, säger Gunneng.

Enligt polisen kan det röra sig om fler misshandelsoffer än de två som nämnts tidigare.

– Vi håller fortfarande på att utreda exakt hur många. De två jag känner till i nuläget är personen som bodde i lägenheten och ytterligare en till, säger Morten Gunneng.

ANNONS

Skadeläget för de drabbade är oklart, men ingen ska ha avförts med ambulans. Den misstänkta gärningsmannen ska inte heller ha använt någon form av tillhygge.

Utöver en anmälan om misshandel har en om skadegörelse också upprättats. Detta då mannen ska ha krossat en ruta i samband med lägenhetsöverfallet.

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS