Misstänkt mordförsök – fick kniv i bröstet

En man ska ha fått en kniv i bröstet under nyårsfirandet i en lägenhet i Uddevalla. Den misstänkte gärningsmannen är ännu på fri fot.

ANNONS
|

Händelsen, som av polisen rubriceras som misstänkt mordförsök, ska ha ägt rum vid fyratiden i morse i en lägenhet i Uddevalla. Tre personer ska ha befunnit sig i lägenheten, där en ska ha huggit en annan i bröstet med kniv.

Personen som utsattes för knivhugget fick åka ambulans till Näl, men ska efter omständigheterna ha klarat sig relativt lindrigt undan.

– Kniven har träffat revbenen, i närheten av hjärtat, men tack vare att den träffade revbenen ska han ha klarat sig, säger Lars Ström, jourhavande förundersökningsledare vid polisen.

Polisen har en misstänkt som ska ha lämnat platsen, och ingen gripen är ännu gripen. Personen är känd för polisen sedan tidigare.

ANNONS
comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS