Nils van der Poel.
Nils van der Poel. Bild: STEFAN BENNHAGE

Nils van der Poels nya uppdrag

Det var inte länge sen han la tävlingsskridskorna på hyllan. Han har redan blivit ambassadör för Skistar – nu är det dags för nästa uppdrag: Att coacha miljardärer.

ANNONS
|

Det är tillsammans med Svenska spel som Nils van der Poel tar på sig kavajen för att axla den nya rollen som konsult hos spelbolaget. Efter en undersöknings som Svenska spel gjorde bland sina kunder ville flera ha coachning om de skulle vinna en miljard kronor. van der Poels uppdrag blir då att bistå med rådgivning för alla som vinner eller eventuellt kan vinna större summor hos bolaget.

En av frågorna han ska hjälpa de potentiella vinnarna att svara på är; vilken miljardär de skulle vara. Nils säger också att han är övertygad om att hans världsrekord och titlar kommer passa bra när det kommer till att vara konsult vid vinstrelaterade frågor. För att kunna få en kvart med konsult van der Poel får man dock ansöka hos spelbolaget.

ANNONS

– Jag övertygad om att allt jag lärt mig och vad som gjorde att jag lyckats så bra inom idrotten kan hjälpa alla som vill uppnå något fantastiskt, säger Nils van der Poel i ett pressmeddelande.

LÄS MER:van der Poel blir affärsutvecklare och ambassadör

LÄS MER:Nils van der Poel efter mäktiga firandet: ”Häftigt att se alla människor”

LÄS MER:Trollhättans idrottsgala tillbaka i storslagen stil

LÄS MER:Nu kan du buda hem tavla av Nils van der Poel

LÄS MER:Kramkalaset efter nya VM-guldet

LÄS MER:Allt han rör vid blir till guld

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS