Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/4

Nu kör vi igång #ttelaläsarbild

Nu drar TTELA igång med veckans läsarbild, för att visa upp de många fantastiska bilder som tas i området.

Intresset för att visa upp bilder på sociala medier är stort och för att lyfta fram de många spännande bilder som tas i området kommer TTELA att varje fredag, med premiär den 29 mars, att välja ut och presentera en bild från Instagram som veckans läsarbild.

– Det finns så många amatörfotografer i stugorna som tar fantastiska bilder – nu får de chans att visa dem för alla våra läsare på ttela.se, i tidningen och på våra sociala medier, säger Suzanne Werner, webbredaktör på TTELA.

Ett lyckat koncept

Tidningen Trollhättan 7 dagar har under många år delat läsarnas bilder och eftersom intresset varit så stort – sedan februari 2013 har över 47 000 bilder taggats – lyfts nu konceptet över till TTELA när 7 dagar läggs ned.

Under tisdagen gick det ut information till TTELA:s följare på Instagram och Facebook och intresset lär inte vänta på sig, på bara ett par timmar hade många bilder taggats med #ttelaläsarbild.

– Det har redan kommit in många fina bilder, mest med naturmotiv, så det blir inte ett lätt jobb för juryn, säger Suzanne Werner.

Fakta: Så här gör du för att delta

Vill du dela med dig av en vacker, underhållande, skrämmande eller kanske ful bild till TTELA:s läsare? Lägg ut en bild på ditt konto på Instagram och tagga bilden med #ttelaläsarbild, så har din bild chans att bli veckans läsarbild. Tänk på att du måste ha ett öppet konto för att vi ska kunna se din bild.