Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt TTELA
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
TTELA:s Jonas Myrholm greppar kameran och ger sig ut för att fånga ögonblicket i en rad möten med olika personer. Nu är det dags för den nya serien
TTELA:s Jonas Myrholm greppar kameran och ger sig ut för att fånga ögonblicket i en rad möten med olika personer. Nu är det dags för den nya serien "Myrholm möter" på ttela.se Bild: Stefan Bennhage

Nu ska Myrholm hänga med profilerna

På senare år har han blivit känd för såväl sina uppskattade videosnuttar på sociala medier som sina insatser bakom kameran under diverse sportsändningar hos TTELA. Nu släpper Jonas Myrholm på spärrarna, och lanserar sin egen serie – ”Myrholm möter” – på ttela.se

En soloturné i området där ett antal sköna personer hjälper till att lysa upp vardagen. Så beskriver Jonas Myrholm sin nya serie ”Myrholm möter”, som alltså har premiär på ttela.se den 31 juli.

LÄS MER: Myrholm möter Ronja Kruus

– Det finns inget syfte att måla upp en heltäckande bild av personerna. Snarare handlar det om att fånga upp fragment av vad som sker just då där i stunden och försöka sätta ihop det till något lättsamt, underhållande och någon slags skildring av mötet, säger han.

Konstnären först ut

I den första delen får vi möta konstnären och skådespelaren Ronja Kruus som under mötet arbetar med rekvisita till ett kommande projekt, som hon inte vill avslöja. Planen är sedan att släppa nya avsnitt med jämna mellanrum, men vilka de kommande gästerna blir är Jonas Myrholm förtegen om – än så länge.

– För mig handlar det om att ta ut svängarna lite och göra saker som jag tidigare inte gjort. Jag har ju gjort en del korta grejer privat som blivit uppskattade, men det här är snarare ett sätt att bjuda lite på sig själv. I något avsnitt följer jag med personen på cykel, samtidigt som jag håller kameran och ska försöka hålla i en intervju. Du förstår, det blir väldigt intensivt för både mig och för tittaren, haha.

”Lättsam och humoristisk touch”

”Myrholm möter” kommer att bli exklusivt för prenumeranter på ttela.se, och för ovanlighetens skull så är det fokus på rörlig bild snarare än text.

– Det kommer finnas någon kortare förklarande text, men fokuset ligger just på den rörliga bilden här. Det är inte riktigt en vanlig fråga-svar-intervju, utan allt sker snarare på studs i högt tempo med en lättsam och humoristisk touch. Jag hoppas att tittarna kan dra på smilbanden lite och marinera sina hjärnor en stund i ett spännande möte med någon god personlighet, säger Jonas Myrholm.