Ny TTELA-satsning: Badtemperaturer presenteras – varje dag

När sommarvärmen sveper in över landet behöver man kanske svalka av sig med ett bad. Nu kan du varje dag, hela sommaren, gå in på ttela.se och se hur varmt det är på din favoritbadplats i TTELA:s område.

ANNONS
|

Om du är sugen på ett dopp i det blå kan du på ett enkelt sätt, gå in på ttela:s nya tjänst Badkollen för att få veta hur badvänligt det är på flera av badplatserna runt Vänern och i vissa insjöar i TTELA:s område.

Vattentemperaturen uppdateras omkring klockan 10 varje dag på badplatserna Ursand, Gardesanna, Nordkroken, Sikhall, Öresjö, Sjölanda, Vita sannar, Näs sandar, Sunnanå hamn och Bodasjön.

– Vi vill vara så nära våra läsare som möjligt. Vår publik uppskattar att enkelt kunna ta del av den här typen av ”vardagsnyttiga” uppdateringar, säger Johannes Nilsson, nyhetschef på TTELA.

ANNONS

LÄS MER:Här är dagens badtemperaturer

LÄS MER:Supervärmen – redaktionen tipsar om sina favoritbadplatser

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS