Olycka på E45 – bil körde in i mitträcket

Räddningstjänsten stängde på måndagsmorgonen av två filer på E45 i södergående riktning, vid Nol, efter en singelolycka. Trafikverket meddelar senare att trafiken rullar förbi platsen igen.

ANNONS
|

Olyckan inträffade vid påfarten till E45 i Nol, i riktning mot Göteborg, strax före halv sju.

– Det är en personbil som har krockat in i mitträcket. Det verkar vara mindre omfattning, säger Fredrik Johansson, larm- och ledningsoperatör på räddningstjänsten.

Räddningstjänsten är på plats med tre enheter, och stängde initialt av två filer.

– Vi har stängt av två filer, men i och med att det är vid påfarten vet jag inte om det är helt avstängt eller om det går att ta sig förbi.

Enligt Trafikverket rullar trafiken på förbi platsen, och vid 07.20 var det åter full framkomlighet. Det har blivit vissa skador på mitträcket i samband med olyckan.

ANNONS
comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS