Ordningsvakt misshandlad av flera män

Sent på natten mot söndag ska en ordningsvakt blivit misshandlad av flera män på Kungsgatan i Uddevalla. Efter händelsen ska gärningsmännen sprungit därifrån.

ANNONS

Under natten mot söndag ska en ordningsvakt blivit misshandlad av fyra män på Kungsgatan i Uddevalla. Enligt vittnen har både slag och sparkar utdelats mot ordningsvakten.
Under natten mot söndag ska en ordningsvakt blivit misshandlad av fyra män på Kungsgatan i Uddevalla. Enligt vittnen har både slag och sparkar utdelats mot ordningsvakten. Bild: Johan Nilsson/TT

Det var vid 01:30-tiden natten mot söndag som fyra män ska ha gett sig på en ordningsvakt. Tumultet skedde vid Kungsgatan i Uddevalla.

Enligt vittnen ska ordningsvakten fått både slag och sparkar mot sig tills han föll till marken, och efter misshandeln sprang gärningsmännen från platsen med riktning mot Agneberg.

– Det är oklart exakt var den här händelsen tog plats, om det var utanför en bar eller något, säger Peter Adlersson, polisens presstalesperson Region väst.

Den misshandlade ordningsvakten ska ha klarat sig förhållandevis bra och inte behövt åka till sjukhus.

– Sen vet jag inte om han sökte vård själv senare, men det ska inte ha varit några allvarliga skador, säger Adlersson.

ANNONS

Ingen har gripits för misshandeln men det finns personer som är av intresse för polisen.

– Vi har fått en del uppgifter på personer men inget helt konkret. Det finns saker att jobba vidare med, säger Peter Adlersson.

En förundersökning gällande grovt våld mot tjänsteman har startats.

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS