Polisen hittade knivskadad – en person är gripen

Under natten mot söndagen påträffade polisen en man som var knivskuren i ansiktet i Lidköping. Mannen i fråga ville inte berätta vad som hänt, men efter att ha fått information från allmänheten kunde en misstänkt gärningsman gripas.

ANNONS
LocationLidköping|

Vid klockan 01.39 påträffade polispatrullen en man i Lidköping som var knivskuren i ansiktet. Mannen som är i 30-årsåldern ville inte lämna ut några uppgifter om vad som kan ha hänt.

– Den mannen som var drabbad visade inte speciellt mycket intresse i att föra utredningen framåt. Men däremot fanns det ett vittne som ledde oss fram till en gärningsman, säger Morten Gunneng, vakthavande befäl på polisen i region Väst.

En man i 30-årsåldern är gripen och misstänkt för grov misshandel.

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS