Cecilia Frisk, publisher och ansvarig utgivare på TTELA.
Cecilia Frisk, publisher och ansvarig utgivare på TTELA. Bild: Stefan Bennhage

Redaktionen flyttar ut och bevakar festivalerna

De kommande tre dagarna, fredag till söndag, händer det verkligen mycket här. Stadsfestivalen Aqua Blå kör i gång i Vänersborg och Saab-festivalen i Trollhättan. Sedan tidigare år vet vi att det är populära arrangemang som drar många besökare – från både när och fjärran.

ANNONS

I går tisdag, 4 juni, fick du som prenumerant den helt nya bilagan Hjulfesten med många intressanta reportage, berättelser och minnen från Saab-tiden. Missade du bilagan kan du läsa mer på ttela.se.

Via TTELA har du också fått del av programmet för Aqua Blå, som också finns på festivalområdet att ta del av.

TTELA:s proffsiga medarbetare kommer så klart bevaka båda festivalerna, vilket du kan följa både på ttela.se, i e-tidningen och i papperstidningen. Vi kommer livesända, berätta om vad som händer på respektive festival och bidra med massor av bilder från både Trollhättan och Vänersborg.

Vi kommer också vara på plats i Vänersborg på Hamngatan 17 för att svara på dina frågor och ta emot tips på vad du vill att vi ska bevaka och granska mer! Vi flyttar helt enkelt ut redaktionen från Hamngatan 3 till andra änden på gatan, nära Residensbron.

ANNONS

Förutom mig hittar du Johannes Nilsson nyhetschef, Annie Granzell, Vänersborgsreporter, Suzanne Werner, webbredaktör, Louise Abrahamsson, digital marknadsansvarig, och flera andra medarbetare där som alla vill prata lokal kvalitetsjournalistik med dig!

Vi på TTELA har valt att lägga fokus på och synliggöra frågor där vi med vår stora trovärdighet kan bidra till att göra skillnad i våra fyra bevakningskommuner, liksom för samhällsutvecklingen och demokratin här. Detta är grunden för mediehuset TTELA:s lokala kvalitetsjournalistik under parollen #göraskillnadhär. Vi vet att vår journalistik bidrar till ökad kunskap och att fördomarna därmed kan minska. Och oavsett om du tittar på ttela.se i mobilen eller på datorn och läser e-tidningen eller papperstidningen kan du vara trygg med att vi ger dig faktabaserad, oberoende och objektiv lokal kvalitetsjournalistik, som vi vet gör skillnad – och som allt fler tittare och läsare uppskattar.

På insändarsidan, på nyhetssajten och i papperstidningen är det däremot dina och andra läsares åsikter som tar plats. På ledarsidan, och endast där, är det subjektiva åsikter som uttrycks utifrån en oberoende liberal inriktning.

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS